God Jul och Gott Nytt År

pktradm Okategoriserade

Ett annorlunda år närmar sig sitt slut!

Ja då närmar sig mitt första år som ordförande i PKTR sig sitt slut. Ett år på som på så många sätt inte alls blev som vi hade tänkt, för någon av oss. Vi hade stora planer på att följa upp ett fantastisk 2019, där SM i Malmö blev kronan påverkat med ett år där vi skulle jobba ännu mer med att vara synliga, lyssna på surret i communityn och finnas på plats för att stötta parkourens utveckling i Sverige. Istället har vi fått jobba mycket i det tysta, utveckla och förbereda för ett 2021 som vi hoppas ska ge oss förutsättningar att förverkliga alla dessa planer.

Men i all denna frustration kring att inte kunna göra det vi velat, har utövare som har hittat nya vägar att utvecklas och uttrycka sig varit som en fackla. Det är den glöden och viljan vi vill stötta och ge möjlighet att utvecklas ännu mer. Nu vill jag tillsammans med PKTR kommittén önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Och vi ligger som sagt redo i startgroparna för att dra igång 2021 med massor av kreativitet och parkour för alla!

-Erik Isberg, Ordförande Parkour och Tricking kommittén