SM banan är klar

pktradm Okategoriserade

Nu är banan till SM i parkour 2019 klar

Imorgon den 26 juni tar parkouren över Posthusplatsen i Malmö med ett fullspäckat schema.

09.00-12.00 – Prova på parkour på SM-banan
Vill du prova på parkour? Lära dig grunder? Då ska du besöka oss för att lära dig mer av några av landets bästa utövare och på en av Sveriges bästa parkourbana där SM kommer att genomföras. Aktiviteten kräver ingen förkunskap och rekommenderas från 7 år. Kom som du är och ta med sköna skor. Denna aktivitet är gratis.


13.00-17.00 – JAM på SM-banan
Ett JAM är en mötesplats för utövare där man tränar med varandra, testar nya saker och utvecklas tillsammans. Uttrycket JAM används i parkour för ”träning med utövare i alla nivåer”. Här kan du träna med både nybörjare och professionella utövare och det här passar dig från 13 år. Ta med sköna skor. Denna aktivitet är gratis. Läs mer här


18.00-20.00 – X2 TAG Challenge
X2 Tag Challenge är leken ”Ta fatt” eller ”Leka kull” fast på en tävlingsbana och är utformad av X2 Parkour och X2 Architects som har målsättning att få fler i rörelse, skapa en ny utmaning till tävlande och en rolig upplevelse till publik. Det är ett enkelt format som alla känner igen och ska få vem som helst oavsett idrottsbakgrund eller ingen bakgrund att genom lekfullhet kunna delta. För denna aktivitet krävs föranmälan. Läs mer här


20.00-22.00 – JAM i QR Academy
Detta JAM är inomhus i QR Academy. Här finns mjuka landningsgropar, en bana med många olika nivåer och ett härligt häng. Här kan du träna med både nybörjare och professionella utövare och passar dig från 13 år. Ta med sköna skor. 
Läs mer här