X2 Tag Challenge

pktradm Tävling

X2 Tag Challenge är en tävling med målsättning att få fler i rörelse, skapa en ny utmaning till tävlande och en rolig upplevelse till publik.

X2 Tag Challenge är  utformad av X2 Parkour och X2 Architects och går ut på att två tävlande utmanar varandra i en ”tag” under 60 sekunder. 

Den ene som kallas för ”tagger” ska jaga den andre ”runner” som ska undvika att bli tagen (taggad). Hinner taggern ikapp och ger runnern en tydlig fysisk beröring byts rollerna. Den tävlande som innehar runner rollen när tiden har gått ut vinner duellen och går till nästa omgång. 

Anmälan och kvalificering
Under X2 Tag Challenge 2019 är tävlingen öppen för alla intresserade oavsett bakgrund. Tävlingen kommer att hållas under SM-veckan i Malmö 2019 mellan 26/6 – 27/6.

Läs mer och anmäl er här

Priser
Priser kommer att delas ut till första, andra och tredjeplats med vinstpott på totalt 5000 KR och Jiyoskor.

1a plats: 3000 KR + Jiyoskor.
2a plats: 1500 KR + Jiyoskor.
3e plats: 500 KR + Jiyoskor.

”Vi blir inte vuxna för att vi slutar leka men vi slutar leka för att vi blir vuxna” Det finns inget mer värdefullt än vår barndom, tänk om man kunde få uppleva lekfullheten igen?


Ovan ser ni en bild över SM-banan 2019, där även X2 Tag Challenge kommer att hållas. X2 Architects har designat banan. .