Ahmed Al-Breihi – Ny ordförande för den nationella parkour- och tricking-kommittén

pktradm Okategoriserade

Under de två senaste åren har Pelle Tunell varit ordförande för den nationella parkour- och tricking-kommittén men valde inför 2019 att inte sitta kvar som ordförande utan istället som medlem i kommittén och jobba med bland annat tävlingsfrågor.

De övriga medlemmarna föreslog då Ahmed Al-Breihi som ny ordförande som säger så här inför sin nya roll:

Jag känner mig väldigt glad och hedrad över möjligheten att få leda och utveckla Svensk parkour och tricking under den närmaste tiden. Det har hänt väldigt mycket inom verksamheten och communityt den senaste tiden och nu handlar det mycket om att fortsätta detta arbete tillsammans.

-Ahmed Al-Breihi

Kommittén består i övrigt av följande fem medlemmar, Erik Isberg, Örebro, Pelle Tunell, Stockholm, Hampus Heed, Karlstad, Per Munke Cross, Göteborg, Johan Vahagn, Gävle från föreningar/verksamheter runt om i landet och har som mål att kunna stötta inom utbildning, anläggning, tävling, träning och utveckling i nära samarbete med communityn. En längre presentation av samtliga medlemmar kommer under våren.